pbp

Verhuizen!

Na jaren met veel plezier op onze mooie plek te hebben gewoond en gewerkt gaan we verhuizen.

Géén spijt.

Er komt iets anders moois voor in de plaats, er is geen spijt. We gaan wel veel kleiner wonen dus de verhuizing kost een hoop tijd. Van het buitengebied van Vorden naar een wat drukker stukje van Lathum aan de IJssel. Tussen Doesburg en Westervoort, 5 minuten van de A12 en tegenover de Posbank. Van bouwjaar 1872 naar 1995, ruim 120 jaar verschil in leeftijd, comfort en onderhoudswerk. Van bos en veld naar water en veld. Van het ene uitzicht naar het andere. Bij veel wind minder vallende blaadjes, maar wel rimpels en golfjes in het water.

Loslaten.

Verhuizen is loslaten. Van dingen die niet meekunnen, of niet meer mee mogen. Veel herinneringen, goede en minder goede. Soms moet je in een halve seconde beslissen, meenemen of niet. Soms zul je spijt hebben van je keuze. Het hoort er allemaal bij.

Toch een luxeprobleem.

Bij al die verhuisperikelen denk ik ook wel eens aan al die mensen die niet vrijwillig zijn verhuisd. Vluchtelingen uit oorlogsgebieden bijvoorbeeld. Wat hebben die een hoop moeten opgeven en loslaten. Mijn respect voor hen is wel toegenomen.

Voor ons is verhuizen een luxeprobleem: van goed naar beter. Daar heb ik graag wat stress en inspannning voor over.

Beter bereikbaar.

Voor veel cliënten zal ik beter bereikbaar zijn en ik zal een nog groter gebied kunnen bedienen vanwege de gunstige ligging. De spreekkamer wordt wat kleiner maar dat zal natuurlijk niet ten koste gaan van de effectiviteit en de sfeer.

Vanaf 10 december.

Behalve de afspraken die al staan gepland zal ik vanaf 10 december ook weer beschikbaar zijn voor nieuwe cliënten. Ik kijk er naar uit wat de verandering van omgeving aan inspiratie en goede gesprekken zal opleveren en heet vast iedereen welkom die mij ook in mijn spreekkamer in Lathum weet te vinden als mijn hulp op prijs wordt gesteld!

Tot ziens

Martijn Prent

Gepubliceerd in

Laat een reactie achter